Podporovatelé Občanské demokratické strany

Podporovatelé ODS jsou volnější formou podpory a zapojení se do života strany. Sdružují sympatizanty a dobrovolníky, kteří nechtějí nebo nemohou být z jakéhokoliv důvodu jejími členy, ale ztotožňují se s hodnotami a programem, jež ODS reprezentuje, a kteří chtějí pomoci svou snahou k tomu, aby tyto hodnoty byly v naší zemi prosazovány.

Úroveň aktivity v týmu Podporovatelů je zcela dobrovolná a závisí na vlastní vůli každého z členů. Význam týmu Podporovatelů roste v době předvolebních kampaní, činnost se však nemusí odvíjet pouze od oficiálních stranických akcí. Členové mohou projevovat také vlastní iniciativu, pořádat setkání a akce. Modrý tým není pouze příležitostí pro podporu pravicové politiky, ale také pro poznání nových lidí, vzájemnou interakci a diskusi.
Máte-li tedy zájem o přímou podporu ODS, chcete se setkávat s jejími představiteli a získávat aktuální informace, neváhejte a zapojte se do týmu.