"Jeden z nejzdařilejších šlapanických plesů," tak hodnotili večer účastníci druhého šlapanického plesu podnikatelů a živnostníků. Přišli si zatančit, a toho se jim dostalo vrchovatě.

Ples zahájila předsedkyně místního sdružení ODS Šlapanice, Alena Řezníčková a všechny účastníky pozdravil také předseda oblastní ODS, poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, Mgr. David Šeich.

Celým večerem provázela moderátorka Kiss Hády Renata Růžová, o výbornou hudbu se postarali hudebníci WRAA DAP BANDu Zdeňka Treblíka a perfektní zvuk zajistil Michal Brunclík s kolegou z firmy E.T. Promotion. Pořadatelé by uvítali větší účast, o to více si parket mohli užít všichni tancechtiví. Starší generace preferovala spíše klasiku, ostatnbí si pochvalovali především repertoár plný swingových rytmů. Také při pěveckém vystoupení místních zpěvaček byl parket plný. Oba taneční vstupy Marka Šudomy s partnerkou byly nádherné, všichni přítomní ocenili velkým potleskem také vystoupení Ještěrek z taneční školy Victoria pod vedením Markéty Gregové.

Pořadatelé tentokrát chtěli vedle zábavy pomoci také dobré věci: oslovili obecně prospěšnou společnost Jinej svět  , která nabízí pomoc především dětem a mladým lidem, kterým umírá nebo zemřel blízký člověk. V průběhu večera přispívali účastníci na činnost této společnosti, takže o půlnoci jsme mohli paní ředitelce Adéle Linhartové předat symbolický šek na 2600,- korun (viz http://www.rb.cz/firemni-finance/transparentni-ucty/?tr_acc=vypis&account_number=6881586001)

Věříme, že v příštím roce budeme moci opět přispět na činnost dobrovolníků, kterým není lhostejný osud druhých lidí. Už se těšíme na 3. Ples 8. února 2014!

Prohlédněte si fotografie zde

Velké poděkování patří především všem podporovatelům a sponzorům:

Aromatica, s.r.o., BONAGRO, a.s., Čegan s.r.o., Herlango – oční optika, Jurníček Radek, Konečný David, Karafiátová Eva, Komfort, a.s., Navertica a.s., Pálenice Petr Koplík, Rabušic Bohuslav - florista, Starmal – Josef Řezníček, Šneksport klub Šlapanice, Štěpánek Zdeněk, U Kutila, J. Blažek, Umlášek s.r.o., VATEX, a.s., Vinotéka Přerovská